T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namKontakt
Logo
.
.
.
 E-športni
 informator
 
Želim prejemati novosti in zanimivosti iz ponudbe ŠOU športa enkrat tedensko na svoj e-naslov
Spoštujemo vašo zasebnost

 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< JUN - 2018 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
    010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 Street surviving systems
 
KAJ JE STREET SURVIVING SYSTEMS: Je izredno učinkovit borilni sistem, mišljen izključno  za zaščito, torej "preživetje" v resničnih borbenih situacijah! Sistem temelji na enostavnosti, direktnosti, učinkovitosti pri borbi in obrambi brez kompleksnih in koreografskih tehnik, ki niso primerne ter ne sodijo v realne situacije. Omenjeni koncepti  so naše vodilo pri vsakdanjem treningu, raziskovanju in študiju. Sistem vključuje tudi Filipinske metode borbe ali KALI – ARNIS – ESKRIMA, katera poleg goloroke borbe  pokriva zelo širok spekter borbe z orožji kot so naprimer, palica in nož.  Vadba kombinirana z orožji nam zelo izboljša motorične sposobnosti in splošno biomehaniko ter samoobrambne spretnosti. Prav tako vključuje Indonezijsko borilno veščino imenovano PENTJAK SILAT, katera temelji na popolnosti človeškega gibanja in strukture ter na maksimalnem  izkoriščanju svojih prednosti in nasprotnikovih slabosti. Obe veščini se zelo dobro pokrivata in kombinirata medsebojno kar še dodatno oplemeniti in poživi celoten borbeni sistem (SSS). Program je v praktični aplikaciji lahko na prvi pogled zelo agresiven, ampak v kriznih situacijah, kjer nam ne preostane drugega kot braniti sebe in naše bližnje, nas žal ne zanimajo poškodbe našega ali naših nasprotnikov oziroma napadalcev. Takrat vsak človek misli na svoje preživetje in varovanje svojih bližnjih, kajti pod stresom deluje nagon samoprezervacije!
Poučevanje veščine ne poteka s kopičenjem tehnik ampak prikazovenjem kar se le da resničinh aplikacij v vsakdanjem življenju, zato je sistem izjemen za samoobrambo oziroma zaščito. Ne gre izključiti tradicije omenjenih veščin, ki jo gojimo v našem društvu.

UČINKI VADBE: Metode vadbe so posebno učinkovite pri razvijanju koordinacije gibov in refleksov, motorike, pridobivanju na gibčnosti, krepitvi mišic, hitrosti, tajmingu in seveda vzdržljivosti, kar nam tudi zagotavlja hitro razvijanje lastnosti za praktično samoobrambo. Istočasno pripomore k razvijanju samozavesti in samokontrole, sprošča napetost in stres ter vpliva k zavedanju telesa in na spomin. 

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN: Namenjena je spoznavanju osnov golorokega boja proti enemu ali več nasprotnikom in boja z ali proti orožju. Primerena je za vse, ki si želijo novega znanja, za dijake in študente, moške in ženske, otroke( s pridihom na šport) in starejše ter  za ljudi s posebnimi potrebami. Vadba je torej primerna za vse, ki bi se radi rekreirali, imeli dobro in se pri tem učili mešanico borilnih veščin, ki niso samo lepe za videti, temveč tudi zelo uporabne v praksi
 
Začetni tečaj street surviving systems
.
 

POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 16 uporabnikov.Stran naložena v: 0,020 s.
Nastavitve piškotkov. 
.
.