T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namKontakt
Logo
.
.
.
 E-športni
 informator
 
Želim prejemati novosti in zanimivosti iz ponudbe ŠOU športa enkrat tedensko na svoj e-naslov
Spoštujemo vašo zasebnost

 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< SEP - 2019 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
      01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 Aerobika MIX & TONE
 

KAJ JE AEROBIKA: Aerobika je že vsem dobro poznana oblika vadbe, kjer izvajamo različne gibalne strukture ob spremljavi glasbe. Glede na tempo glasbe ter souporabo različnih pripomočkov se spreminja intenzivnost vadbe. Prav zaradi uporabe različnih pripomočkov pa poznamo več vrst aerobike (step aerobika, dance aerobika, new body …). Cilji rekreativne aerobike so povečanje funkcionalnih sposobnosti srčno-žilnega in dihalnega sistema, motoričnih lastnosti, krepitev vseh večjih mišičnih skupin, izboljšanje in vzdrževanje telesne kondicije ter izboljšanje koordinacijskih sposobnosti. Poleg vseh telesnih učinkov pa aerobika predstavlja tudi uro druženja in sprostitve, kar lahko pozitivno vpliva tudi na posameznikovo samopodobo in samozavest.
Aerobika MIX & TONE je najbolj raznolika oblika aerobike saj bomo na urah spoznali latino korake, step vadbo, intervalno vadbo, uporabljali bomo pripomočke kot so ročke, elastike, kolebnice.... in seveda vse skupaj združevali v poskočne koreografije. Vadba je srednje do visoko intenzivna. 

UČINKI VADBE: Pravilno izvajana in nadzorovana aerobna vadba spodbudno vpliva na celo telo. S primerno vadbo lahko razvijamo in vzdržujemo fiziološke in motorične sposobnosti, zvišujemo imunsko odpornost. Med vadbo aktiviramo in krepimo vse velike mišične skupine, s tem oblikujemo telo in vzdržujemo njegovo kondicijo, z razteznimi vajami pa poskrbimo za gibljivost. Ker je ura aerobike namenjena tudi druženju, zabavi in sprostitvi pa tako zadovoljimo tudi naše psihične in sociološke potrebe. Po vadbi se počutimo napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive.

KOMU JE VADBA NAMENJENA: Vadba je namenjena vsem, ki ste se že spoznali z osnovami aerobike in ki vam uporaba različnih pripomočkov ni tuja. Vsaj osnovno znanje je priporočljivo zaradi izvajanja koreografsko malce zahtevnejših struktur in zaradi malce višje intenzivnosti vadbe.

 
Aerobika MIX & TONE termini in cena

Fotogalerija (Število slik: 8)
Aerobika mix it
.
 

POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 27 uporabnikov.Stran naložena v: 0,010 s.
Nastavitve piškotkov. 
.
.