T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namKontakt
Logo
.
.
.
 E-športni
 informator
 
Želim prejemati novosti in zanimivosti iz ponudbe ŠOU športa enkrat tedensko na svoj e-naslov
Spoštujemo vašo zasebnost

 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< SEP - 2019 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
      01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 Francoski boks na vrečah
 
KAJ JE FRANCOSKI BOKS NA VREČAH:  Francoski boks na vrečah predstavlja učni kontaktni borilni program pri katerem se na treningu izvajajo ročne in nožne tehnike s kontaktom v boksarske vreče in oblazinjene ščite imenovane tudi fokuserji. Gre za način borjenja, ki uporablja tehnike brc v vse višine telesa (noge, telo, glava) in ročne boksarske tehnike nadgrajene z dodatnimi elementi. Na treningih se tehnika na partnerju izvaja s kontrolo, pri delu na vrečah in ščitih pa se uporablja polno moč. Treningi so namenjeni tako moški, kot ženski populaciji. Še posebej je vadba primerna za vse, ki si želijo varnega in sistematičnega prehoda iz nekontaktne

UČINKI FRANCOSKEGA BOKSA NA VREČAH: Vadba ohranja vitalnost ter poveča samozavest in samopodobo. Pri vadbi krepimo vse mišice v telesu, poveča se gibljivost, ravnotežje, koordinacija ter telo tudi primerno kodicioniramo. Naučimo se prav tako tudi osnovnih tehnik udarcev ter brc, ki jih uporabljamo v samoobrambi. Vadba pripomore k boljšemu počutju telesa in izgubi odvečne teže.

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN: Tečaj je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov borilnih kontaktnih tehnik, primeren je za dijake in študente (ženske in moške), začetnike in rekreativce ter za vse, k V borilnih veščinah se duhovno in materialno prepleta ter bogati človeka z obeh plati. Človeska narava vsebuje agresivne nagone, ki so bili potrebni za preživetje. Danes jih človek ne potrebuje, a nekje jih je potrebno izživeti, kajti če nekaj, kar je naravnega, zatiramo, lahko to izbruhne na dan ob nepravem času na nepravem mestu. Zato so borilni športi odličen ventil za sproščanje te energije v človeku. Hkrati pa lahko s pravilnim pristopom vaditelja borilnih veščin človeka usmerjamo v to, da bo znal obvladovati svoja čustva.
 
Začetni tečaj francoskega boksa na vrečah - ŠTIRIMESEČNI
Začetni tečaj francoskega boksa na vrečah - DVOMESEČNI


.
 

POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 25 uporabnikov.Stran naložena v: 0,012 s.
Nastavitve piškotkov. 
.
.