T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namFacebookKontakt
Logo
.
.
.
 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< SEP - 2021 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
  0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 Nirvana Fitness
 
Kaj je NIRVANA Fitnes: NIRVANA fitnes je edinstvena vadba, ki povezuje  kombinacijo pilates, jogijskih in funkcionalnih vaj za izboljšanje gibljivosti, moči in oblike telesa s posebno tehniko dihanja ob spremljavi pozitivne, relaksacijske in zdravilne glasbe. Ta kombinacija ustvarja popolno rešitev za harmoniziranje današnjega hitrega, kaotičnega in stresnega načina življenja. Nirvana fitnes je detoks tako duše in kot telesa.

Zakaj Nirvana Fitness?
Nirvana tehnika: Nirvana tehnika je povezava telesa in uma z nadzorovanjem pravilnega dihanja. Sistem, ki nas bo naučil pravilnega dihanja s pomočjo cikličnih krepilnih pilates/joga vaj, kar vodi do počasnejšega in globljega dihalnega ritma (diafragmatični/trebušni način s podaljševanjem izdiha), ki bo nadomestil plitek in hiter vzorec dihanja.
Naravni proces razstrupljanja telesa in uma: Med vadbo predihamo celo telo in tako sprožimo "detox" v telesu. S tem posledično vplivamo na zdravje našega telesa, saj pravilno dihanje pomeni zdrave celice. V gibanju začutimo svoje telo skozi vsak vdih in vsak izdih. Vadba se izvaja ob "chill out" glasbi, ki je razvita prav za Nirvana tehniko.

Izboljša gibljivost, revitalizira  in pomladi telo: Nirvana izboljša našo gibljivost, držo in splošno počutje. Vadba ni naporna, vseeno pa premigamo celo telo.

Izboljša telesno pripravljenost in pridobi dodatno energijo: Nirvana oblikuje naš mišični tonus in našo fizično pripravljenost. Vadba združuje različne sekvence vaj, s katerimi vplivamo na vse mišične skupine celega telesa in telo krepimo z lastno težo.

Sprosti um in poveča proizvodnjo hormonov sreče: Nirvana prediha tudi naš um in nas sprosti. Iz vadbe bomo odšli pomirjeni, sproščeni, dosegli bomo "NIRVANO".  Z redno vadbo se poslovimo  od utrujenosti, kroničnih bolečin, stresne preobremenjenosti in nemirnosti. Naše spanje bo postalo bolj mirno in globoko.

UČINKI REDNE VADBE: poglobimo in ozavestimo dihanje, razgibamo vse sklepe,   celostno in funkcionalno oblikujemo telo, napolnimo telo s hormoni veselja, sreče,    revitaliziramo, regeneriramo energetsko in fizično telo (anti stres učinek), umirimo um,  uživamo in se globoko sprostimo ob zdravilni glasbi z biauralnimi theta vibracijami.

KOMU JE VADBA NAMENJENA:
Vadba Nirvana fitnes je primerna za vse. Ni starostnih omejitev in tudi fizičnih ne saj so vaje prilagojene različnim težavnostnim stopnjam in zmogljivosti posameznika.
 
Nirvana Fitness termini in cena
.
 

POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 32 uporabnikov.Stran naložena v: 0,018 s.
.
.