T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namFacebookKontakt
Logo
.
.
.
 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< SEP - 2020 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
 010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 Postani športni sodelavec ŠOU športa
.
ŠOU šport je nepridobitna organizacija-zavod, ki sta ga Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) in Univerzitetna športna zveza Ljubljana (krajše UŠZL) leta 2000 ustanovili z nalogo izvajanja dejavnosti usmerjenih v razvoj študentskega športa.

Za mlade (predvsem študente in dijake) organiziramo in izvajamo športnorekreativne programe, športnoizobraževalne programe, študentska športna tekmovanja in množične športnorekreativne prireditve.

Razvid študentov nosilcev strokovnih nazivov v športu
Z letom 2004 smo si zadali nalogo vzpostaviti bazo (razvid) študentov športnikov, ki imajo določeno športno znanje in izkušnje, so nosilci strokovnih športnih nazivov in licenc in so pripravljeni na honorarno ali v prostovoljno delo v športu.

Podatke o zainteresiranih posameznikih/cah zbiramo, shranjujemo, upravljamo z njimi in jih uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zakaj naj se vpišem v razvid?
Pri pripravi in izvedbi programov ŠOU športa igrajo zelo pomembno vlogo naši sodelavci in izvajalci, ki s svojim strokovnim znanjem navdušujejo, motivirajo in vodijo udeležence v programih. Če si oddal svoje podatke v razvid športnih (so)delavcev ŠOU športa potem imaš veliko možnosti, da te bomo povabili k sodelovanju pri načrtovanju in/ali izvedbi športnih programov za študente.

V bližnji prihodnosti pa načrtujemo vzpostavitev borze strokovnih kadrov v športu tudi za potrebe drugih športnih organizacij. V kolikor boš vpisan v razvid športnih (so)delavcev ŠOU šport ti bomo (ob tvoji privolitvi seveda) pomagali do želenega strokovnega dela v športu.

Kako poteka postopek prijave?
Za vpis v razvid športnih (so)delavcev sledi spodnjim korakom in izpolni priloženo elektronsko prijavnico. O prejemu tvoje prijave te bomo dodatno obvestili.

Ko se bo pojavila potreba po športnem kadru tvojega profila te bomo o tem obvestili.

Prijavi se, ne bo ti žal!
Torej, če si navdušena športnica ali navdušen športnik in če želiš svoja znanja in spretnosti prenašati na druge, voditi programe aerobike, plavanja, plesa... izpolni prijavnico in pošlji jo z enostavnim klikom na gumb. S tem boš že en korak bliže dinamični, mladi, pozitivni ekipi ŠOU športa.


PRIJAVNICA: postani naš športni sodelavec

Ime in priimek
Naslov
Datum rojstva
Telefon
GSM
E - pošta
Fakulteta in letnik
Davčna številka
EMŠO

Kratek življenjepis (+ izkušnje na področju športa)


Nosilec naziva:
Panoga
Strokovni naziv
Licenca
Drugo

Področje na katerem si želiš sodelovati s ŠOU športom
Prostovoljno delo: DA NE

Rad/a bi še dodal/a

Z oddajo obrazca dovoljujem ŠOU športu, da moje osebne podatke shranjuje, upravlja z njimi in jih uporablja za potrebe priprave in izvedbe dejavnosti ŠOU šport ter za namene trženja dejavnosti ŠOU šport oz. za namene trženja v uporabo posreduje svojim pogodbenim partnerjem. S svojim podpisom dovoljujem, da ŠOU šport moje podatke posreduje tudi drugim organizacijam, ki iščejo sodelavce/izvajalce športnih programov na področju za katera se prijavljam.

Tvoji podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, pripadajo pa ti tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. Če pa v prihodnje ne želiš prejemati promocijskega materiala, nas o tem obvesti pisno ali po elektronski pošti in upoštevali bomo tvojo željo.
.
POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 34 uporabnikov.Stran naložena v: 0,012 s.
.
.