T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namFacebookKontakt
Logo
.
.
.
 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< MAJ - 2024 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
  0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 TRX-i
 

KAJ JE TRX-i: Sedeče in stresno življenje prinaša prekomerno telesno težo, slabo počutje in številne druge težave našega telesa. Prav zato je aktiven življenjski slog ključnega pomena. Ena izmed bolj učinkovitih vadb in zagotovo tudi zanimivih je TRX-i vadba, ki zmanjšuje odvečno maščobo in blaži prej omenjene negativne posledice sedečega življenja. Če ste naveličani klasičnih aerobik in fitnesa je TRX-i najboljša alternativa. 

Trening TRX-i je sestavljen dinamično in upošteva tudi individualne razlike med posamezniki, saj se vaje s TRXom lahko enostavno prilagodi vašim zmožnostim. TRX-i vadba je zagotovo ena izmed oblik funkcionalnega treninga, ki na pester in zelo učinkovit način vpliva na razvoj prav ključnih motoričnih sposobnosti (moč in stabilizacija sklepov, vzdržljivost,…), hkrati pa poskrbimo tudi za lepo oblikovano telo (izguba odvečne maščobe), zdravje in družabno življenje (novi ljudje s podobnimi interesi). V treningu s TRXom pa za večji efekt in popestritev uporabimo lahko tudi kakšen dodaten rekvizit.

POSEBNOSTI:

- Na trening se prihaja dovolj zgodaj, da se ura lahko točno prične. Kdor zamudi pozdravi trenerja in se priključi treningu.
- Pred treningom snamemo nakit, ure in druge predmete, ki so nevarni za nas in ostale vadeče.

- V telovadnico se ne nosi hrane, mobiteli so izključeni. S seboj imamo lahko vodo ali osvežilno pijačo.

- Medtem ko trener kaže in razlaga tehniko, ga poslušamo in ne klepetamo. Vedno izvajamo le vaje, ki jih pokaže trener.

- Če moramo zaradi kakršnega koli razloga zapustiti trening, trenerja obvestimo o tem.


UČINKI VADBE:
Trening TRX-i omogoča razvoj lepo oblikovanega telesa (izgorevanje maščobe, toniziranje mišic), prav tako pa razvija prav vse motorične sposobnosti. Še zlasti pa omogoča razvoj moči, stabilizacije telesa, vzdržljivosti, in ravnotežja, hkrati pa vpliva tudi pozitivno na zdravje. Poleg tega, da je trening vsestranski, ker je sestavljen iz najrazličnejših vaj in vsebin, tudi pozitivno vpliva na motivacijo za trening (vedno nov izziv, različnost treningov, TRX pripomoček).

Sicer pa tovrstni trening razvija tudi sposobnost razumevanja in sodelovanja z drugimi, krepi samozavest in samopodobo, spodbuja k vztrajnosti in disciplini. Omogoča pa tudi spoznavanje novih ljudi s podobnimi interesi in druženje.


KOMU JE VADBA NAMENJENA: Vsem ki si želijo poskrbeti za svojo lepo postavo in zdravje ter izboljšati splošno telesno pripravo na zanimiv in zelo učinkovit način. Vadba je primerna tako za dobro trenirane kot tudi za tiste s slabšo telesno pripravo tako za moške kot ženske.

 
TRX-i vadba
.
 

POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 33 uporabnikov.Stran naložena v: 0,005 s.
.
.