T: 01 43 80 255 / 031 390 349 Piši namFacebookKontakt
Logo
.
.
.
 Iskalnik
..
.
..
.....
.....

.
<< JUL - 2024 >>
...
..
PONTORSREČETPETSOBNED
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
..
...
.


ŠOU v Ljubljani
.
 Shape kickboks
 
KAJ JE SHAPE KICKBOX: Trening SHAPE KICKBOX je edinstvena oblika vadbe, ki poleg vaj za moč zajema tudi udarce z rokami in nogami na vrečo, fokuse itd (ne proti človeku!). Vadba je tako sestavljena dinamično in upošteva tudi individualne razlike med posamezniki. Posebnost in prednost te vadbe so zagotovo udarci, ki naredijo trening zanimiv, učinkovit, deluje pa tudi na zmanjšanje stresa.  SHAPE KICKBOX vadba je tako zagotovo ena izmed oblik funkcionalnega treninga, ki na pester in zelo učinkovit način poskrbi za lepo oblikovano telo (izguba odvečne maščobe, oblikovanje zadnjice, nog in trebuha), hkrati pa poskrbi za razvoj ključnih motoričnih sposobnosti (moč in stabilizacija sklepov, vzdržjivost, …).

POSEBNOSTI:
•    Na trening se prihaja dovolj zgodaj, da se ura lahko točno prične. Kdor zamudi pozdravi trenerja in se priključi treningu.
•    Pred treningom snamemo nakit, ure in druge predmete, ki so nevarni za nas in ostale vadeče.
•    V telovadnico se ne nosi hrane, mobiteli so izključeni. S seboj imamo lahko vodo ali osvežilno pijačo.
•    Medtem ko trener kaže in razlaga tehniko, ga poslušamo in ne klepetamo. Vedno izvajamo le vaje, ki jih pokaže trener.
•    Če moramo zaradi kakršnega koli razloga zapustiti trening, trenerja obvestimo o tem.

UČINKI VADBE:
Trening SHAPE KICKBOX omogoča razvoj lepo oblikovanega telesa (izgorevanje maščobe, toniziranje mišic, oblikovanje zadnjice, nog in trebuha, rok), prav tako pa razvija prav vse motorične sposobnosti. Še zlasti pa omogoča razvoj moči in krepi mišice »kritičnih delov«. Vpliva tudi pozitivno na zdravje. Poleg tega, da je trening vsestranski, ker je sestavljen iz najrazličnejših vaj in vsebin, tudi pozitivno vpliva na motivacijo za trening (vedno nov izziv, različnost treningov, različni vadbeni pripomočki in navsezadnje udarci z rokami in nogami). Sicer pa tovrstni trening razvija tudi sposobnost razumevanja in sodelovanja z drugimi, krepi samozavest in samopodobo, spodbuja k vztrajnosti in disciplini ter zmanjšuje stres. Omogoča pa tudi spoznavanje novih ljudi s podobnimi interesi in druženje.

KOMU JE VADBA NAMENJENA: Ženskam in moškim, ki si želijo lepo oblikovano postavo (oblikovanje nog in trebuha, pri ženskah zadnjice ter pri moških rok in prsi) ter izboljšati splošno telesno pripravo na zanimiv in zelo učinkovit način. Vadba je primerna tako za dobro trenirane kot tudi za tiste s slabšo telesno pripravo.
 
Shape kickboks
.
 

POVEZAVE.PRIJAVI SE.SPLOŠNI POGOJI
.
Copyright: (C) ŠOU šport | 2003-2013 | Vse pravice pridržaneIzdelava strani: iLab d.o.o. 2007
Trenutno na strani: 56 uporabnikov.Stran naložena v: 0,003 s.
.
.